אוקטובר 1963. גמבּיה זוכה בעצמאות. ניגריה הופכת לרפּובליקה. הנשיא קנדי חותם על האמנה למניעת ניסויים בנשק גרעיני. בדאלאס מופצים לראשונה כּרוזים עם תמונתו של קנדי בצירוף הכיתוב: מבוקש בעוון בּגידה. הבּיטלס מוציאים את "אני רוצה לאחוז בּידך". פּיט סיגר נכנס לרשימה השחורה של הFBI.
ביום זה – לפני 57 שנים תמימות – עמד בחור צעיר בן 22 אל מול קהל נאסף ורומם בקולו על זמנים משתנים ועל מבּול זלעפות שישטוף את העולם. הוא שר נגד 'הרשימות השחורות' ורדיפת האדם על דעותיו. על הרצח הנורא של מדגר אבֶרס במיסיסיפּי ועל הגזענות הלבנה בדרום וּמשתפי הפּעולה בצפון.
על המשׂטמה המונחלת בין מזרח ומערב ועל צביעותם של המושלים בכּיפה. "דברים הולכים לקרות" אמר הצעיר והקהל הריע.
שלושה שבועות אחר כך נרצח קנדי בדאלאס טקסס. פּיט סיגר נאסר להשמעה והוִויבֶרז הוצאו אל מחוץ לחוק. קשה להעלות על הדעת הופעה דחוסה יותר מזו ברוח הזמנים, באירועי הימים, ביאוש וברוח קרב, בדאגה ובתקווה המשוּנה לימים טובים.
להאזנה לתכנית ששודרה לראשונה ב-26 לאוקטובר 2020, לחצו כאן
כל השירים הם מהופעתו של בוב דילן בקרנגי האל ב-26 לאוקטובר 1963:
- The Times They Are A-Changin'
- Who Killed Davey Moore
- Bob Dylan Black List Speech
- Talkin' World War III Blues
- Only A Pawn In Their Game
- Lay Down Your Weary Tune
- A Hard Rain's A-Gonna Fall
- When The Ship Comes In
- Masters Of War
- With God On Our Side